Şimdiki Zamanda Aşk Farkındalıklı Bağlantıya Bir Kılavuz

I. Dikkatli sevgi nelerdir? II. Dikkatli sevginin yararları III. Dikkatli sevgiyi iyi mi uygulayabiliriz? IV. Dikkatli sevginin zorlukları V. Dikkatli sevginin zorluklarının üstesinden iyi mi gelinir VI. İlişkilerde bilgili sevgi VII. Arkadaşlıklarda bilgili sevgi VIII. Ailede bilgili sevgi IX. İşyerinde bilgili sevgi Popüler Sorular Dikkatli Irtibat Aşk Yargılamadan yahut beklenti içerisinde olmadan başka bir kişiyle beraber olma kabiliyeti. Başka bir kişiye karşı duyulan derin ve kalıcı sevgi. Artan empati ve şefkat. Daha çok saadet ve sağlık. Azalmış stres ve endişe. Daha kuvvetli ilişkiler. Gelişmiş haberleşme. Daha çok yakınlık. II. Dikkatli sevginin yararları Farkındalıklı sevgi, farkındalık, kabul ve şefkatle karakterize edilen bir sevgi türüdür. Şu anda kök salmış ve yargılamadan yahut beklentiden uzak bir sevgi biçimidir. Farkındalıkla sevgiyi uygulamanın birçok faydası vardır, bunlardan bazıları şunlardır: Başkalarıyla artan yakınlık ve irtibat Gelişmiş öz hürmet ve öz şefkat Azaltılmış stres ve endişe Daha çok saadet ve sağlık Farkındalıklı sevgi hakkındaki daha çok data […]

Şimdiki Zamanda Aşk Farkındalıklı Bağlantıya Bir Kılavuz

Şimdiki Zamanda Aşk: Farkındalıklı Bağlantı Yolunda Seyretmek

I. Dikkatli sevgi nelerdir?

II. Dikkatli sevginin yararları

III. Dikkatli sevgiyi iyi mi uygulayabiliriz?

IV. Dikkatli sevginin zorlukları

V. Dikkatli sevginin zorluklarının üstesinden iyi mi gelinir

VI. İlişkilerde bilgili sevgi

VII. Arkadaşlıklarda bilgili sevgi

VIII. Ailede bilgili sevgi

IX. İşyerinde bilgili sevgi

Popüler Sorular

Dikkatli Irtibat Aşk
Yargılamadan yahut beklenti içerisinde olmadan başka bir kişiyle beraber olma kabiliyeti. Başka bir kişiye karşı duyulan derin ve kalıcı sevgi.
Artan empati ve şefkat. Daha çok saadet ve sağlık.
Azalmış stres ve endişe. Daha kuvvetli ilişkiler.
Gelişmiş haberleşme. Daha çok yakınlık.

II. Dikkatli sevginin yararları

Farkındalıklı sevgi, farkındalık, kabul ve şefkatle karakterize edilen bir sevgi türüdür. Şu anda kök salmış ve yargılamadan yahut beklentiden uzak bir sevgi biçimidir.

Farkındalıkla sevgiyi uygulamanın birçok faydası vardır, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Başkalarıyla artan yakınlık ve irtibat
  • Gelişmiş öz hürmet ve öz şefkat
  • Azaltılmış stres ve endişe
  • Daha çok saadet ve sağlık

Farkındalıklı sevgi hakkındaki daha çok data edinmek istiyorsanız, kitaplar, makaleler ve çevrimiçi kurslar da dahil olmak suretiyle birçok kaynak mevcuttur.

Farkındalıklı sevgiyi iyi mi uygulayabiliriz?

Farkındalıklı sevgi, farkındalık ve kabule dayalı başkalarıyla ilişki kurmanın bir yoludur. Şimdiki ana ve kendinizde ve öteki kişide ortaya çıkan düşüncelere ve hislere dikkat etmeyi ihtiva eder. Ek olarak, onlarla aynı fikirde olmasanız yahut onlar sizin hoşlanmadığınız bir şey yapsa bile, kendinizi ve öteki kişiyi yargılamamayı ve kabul etmeyi ihtiva eder.

Dikkatli sevgi, öteki kişiyi denetim etmeye yahut değiştirmeye çalışmakla alakalı değildir. Onları oldukları şeklinde kabul etmek ve kendileri olmalarına izin vermekle ilgilidir. Ek olarak kendi hislerinize aleni olmak ve öteki birey tarafınca sevilmenize ve kabul edilmenize izin vermekle ilgilidir.

Farkındalıklı sevgi, geliştirilmesi süre ve gayret gerektiren bir uygulamadır. Sadece fazlaca ödüllendirici olabilen bir uygulamadır. Farkındalıklı sevgiyi uyguladığınızda, kendinize ve başkalarına daha bağlı olduğunuzu görmüş olacaksınız. Ek olarak hayatınızda sevgi ve mutluluğu daha iyi deneyimleyebildiğinizi görmüş olacaksınız.

İşte farkındalıklı sevgiyi uygulamaya yönelik birtakım ipuçları:

  • Düşüncelerinizin ve hislerinizin bilincinde olun. Birisiyle etkileşime girdiğinizde, ne düşündüğünüzü ve hissettiğinizi ayrım etmek için bir an ayırın.
  • Yargılayıcı olmayın. Birbirinizle aynı fikirde olmasanız bile, kendinizi ve öteki kişiyi olduğunuz şeklinde kabul edin.
  • Sevgiye ve kabule aleni olun. Öteki ferdin sizi sevmesine ve kabul etmesine izin verin ve karşılığında onları sevmeye ve kabul etmeye izin verin.
  • Şu anda olun. Şu ana ve sizinle öteki birey arasındaki linke odaklanın.
İlgili Gönderiler  Bağlantıyı Geliştirmek Mutlu, Dayanıklı Çocuklar Yetiştirmenin 5 Yolu

Farkındalıklı sevgi, hayatınızda daha çok sevgi ve saadet yaratmanıza destek olabilecek kuvvetli bir uygulamadır. Süre ve gayret masrafa istekliyseniz, mutlaka buna değecek bir uygulamadır.

Şimdiki Zamanda Aşk: Farkındalıklı Bağlantı Yolunda Seyretmek

IV. Dikkatli sevginin zorlukları

Farkındalıklı sevgiyi uygularken ortaya çıkabilecek bir takım güçlük vardır. Bunlar şunları ihtiva eder:

  • Partnerimizi kusurlarıyla bir araya geldiği şeklinde kabul etmenin zorluğu.
  • Partnerimizden beklentilerimizi bırakmanın zorluğu.
  • İhtiyaçlarımızı ve isteklerimizi partnerimize aleni ve yargılayıcı olmayan bir halde iletme zorluğu.
  • Çatışmayı sıhhatli ve yapıcı bir halde çözmenin zorluğu.
  • Yoğun hayatlar ve stresli koşullar içinde partnerimizle bağlantıda kalmanın zorluğu.

Bu zorluklara karşın, bilgili sevgi mümkündür. Farkındalığı uygulayarak, kendimizi ve partnerlerimizi olduğumuz şeklinde kabul etmeyi, beklentilerimizi bırakmayı, gereksinimlerimizi ve arzularımızı iletmeyi, çatışmaları sıhhatli bir halde çözmeyi ve yaşamın zorlukları ortasında partnerlerimizle bağlantıda kalmayı öğrenebiliriz.

Dikkatli sevginin zorluklarının üstesinden iyi mi gelinir

Farkındalıklı sevgi sıkıntılı bir uygulamadır, sadece bununla beraber ödüllendiricidir. Farkındalıkla sevebildiğinizde, eşinizle daha derin bir düzeyde irtibat kurabilir ve daha kalıcı ve tatminkar bir ilişki yaratabilirsiniz.

Farkındalıklı sevgiyi uygularken ortaya çıkabilecek birçok güçlük vardır. En yaygın zorluklardan bazıları şunlardır:

  • Yeterince iyi olmadığınızı duymak
  • Yaralanmaktan korkmak
  • Partnerinizi denetim etmeniz icap ettiğini duymak
  • Yeterince sevilmediğinizi duymak

Bu zorluklardan herhangi biriyle savaşım ediyorsanız, bir tek olmadığınızı hatırlamanız önemlidir. Birçok birey aynı zorluklarla karşılaştı ve bunların üstesinden gelmenin yolları var.

İşte farkındalıklı sevginin zorluklarının üstesinden gelmek için birtakım ipuçları:

  • Kendinize karşı sabırlı olun. Farkındalıkla sevmeyi öğrenmek süre alır. Hata yapmış olursanız pes etmeyin. Bir tek ergonomik oluşturmaya devam edin ve nihayetinde daha iyi olacaksınız.
  • Partnerinizle zorluklarınız hakkındaki konuşun. İletişim her ilişkide anahtardır ve bilhassa dikkatli bir ilişkide önemlidir. Partnerinizle savaşım ettiğiniz şey hakkındaki konuşun ve söylediklerini kulak verin.
  • Ustalaşmış yardım alın. Endişe yahut depresyon şeklinde ciddi zorluklarla savaşım ediyorsanız, ustalaşmış yardım almak yararlı olabilir. Bir terapist, sorunlarınızın kökenini belirlemenize ve başa çıkma mekanizmaları geliştirmenize destek olabilir.

Dikkatli sevgi bir yolculuktur, bir varış noktası değil. Yol süresince zorluklar olacak, sadece sabırlı ve ısrar eden olursanız, nihayetinde bunların üstesinden gelmenin bir yolunu bulacaksınız.

VI. İlişkilerde bilgili sevgi

İlişkilerde bilgili aşk, eşinizle beraber olmak ve her ikinizin gereksinimlerine dikkat etmekle ilgilidir. Kendi düşüncelerinizin ve hislerinizin bilincinde olmak ve bu tarz şeyleri eşinizle aleni ve dürüst bir halde iletmekle ilgilidir. Ek olarak, karşılıklı olarak tatminkar bir ilişki yaratmak için uzlaşmaya ve beraber çalışmaya hevesli olmakla ilgilidir.

İlişkilerinizde bilgili sevgiyi uyguladığınızda, partnerinizle daha derin bir bağ kurabilirsiniz. Emniyet ve yakınlık kurabilir ve çatışmaları daha yapıcı bir halde çözebilirsiniz.

Farkındalıklı sevgi daima basit değildir, sadece daima buna kıymet. Farkındalıklı sevgiyi uyguladığınızda, sevgi, hürmet ve anlayışa dayalı bir ilişki yaratırsınız.

İlgili Gönderiler  Duyusal Uyum Beden Tarama Meditasyonunun Senfonisi Bedeninizle Rahatlamak ve Yeniden Bağlantı Kurmak İçin Beş Duyuyu Kullanma Rehberi

İlişkilerinizde bilgili sevgiyi icra etmek için birtakım ipuçları:

  • Partnerinizle beraber olun.
  • Kendi düşüncelerinize ve duygularınıza dikkat edin.
  • Partnerinizle aleni ve dürüst bir halde haberleşme kurun.
  • Uzlaşmaya ve beraber çalışmaya hevesli olun.
  • Partneriniz için güvenilir ve destekleyici bir ortam yaratın.
  • Sabırlı ve anlayışlı olun.
  • Partnerinize güvenin.
  • Koşulsuz sev.

İlişkilerinizde bilgili sevgiyi tatbik hikayesinde güçlük çekiyorsanız, size destek olabilecek birçok kaynak mevcuttur. Bilgili sevgi mevzusuyla alakalı kitaplar, makaleler ve çevrimiçi kurslar bulabilirsiniz. Ek olarak ilişkilerinizde bilgili sevgiyi iyi mi uygulayacağınızı öğrenmenize destek olabilecek yardımcı grupları ve terapistler de bulabilirsiniz.

Şimdiki Zamanda Aşk: Farkındalıklı Bağlantı Yolunda Seyretmek

VII. Arkadaşlıklarda bilgili sevgi

Arkadaşlıklarda bilgili sevgi, arkadaşlarınızın ve kendi ihtiyacınız olan şeylerin bilincinde olmak ve onların ihtiyaçlarının bilincinde olmaktır. Aleni ve dürüst bir halde haberleşme kurabilmek ve çatışmaları sıhhatli bir halde çözebilmektir.

Arkadaşlıklarınızda dikkatli olduğunuzda, destekleyici, sevgi dolu ve anlayışlı olma olasılığınız daha yüksektir. Ek olarak kuvvetli, kalıcı ilişkiler kurma olasılığınız da daha yüksektir.

Arkadaşlıklarınızda bilgili sevgiyi icra etmek için birtakım ipuçları:

  • Anda olun. Arkadaşlarınızla birlikteyken, onları hakkaten dinlemek ve ne söylediklerinin ve hissettiklerinin bilincinde olmak için süre ayırın.
  • Kendi ihtiyacınız olan şeylerin bilincinde olun. İhtiyaçlarınızı arkadaşlarınıza anlatım edebilmeniz ve onların gereksinimlerini da dinlemeye hevesli olmanız önemlidir.
  • Aleni ve dürüst bir halde haberleşme kurun. Düşünceleriniz ve hisleriniz hikayesinde arkadaşlarınıza karşı dürüst olun ve onların düşüncelerini dinlemeye hevesli olun.
  • Çatışmaları sıhhatli bir halde çözün. Bir arkadaşınızla çatışmanız var ise, bunu sıhhatli bir halde çözmeye çalışın. Bu, problem hakkındaki sakin ve saygılı bir halde konuşmak ve ikiniz için de işe yarayan bir çözüm bulmaya çalışmak demektir.

Arkadaşlıklarda bilgili sevgi, daha kuvvetli, daha tatminkar ilişkiler kurmanıza destek olabilir. Ek olarak daha destekleyici ve sevgi dolu bir dost olmanıza da destek olabilir.

Ailede bilgili sevgi

Ailede bilgili sevgi, sevdiklerinizle yargılamadan yahut beklentilerden uzak, şu anda irtibat kurmakla ilgilidir. Bu, kendi düşüncelerinizin ve duygularınızın ve aile üyelerinizin düşüncelerinin ve duygularının bilincinde olmak ve onlara şefkat ve anlayışla ödenek vermek demektir.

Ailenizde bilgili sevgiyi uyguladığınızda, her insanın kendini güvende ve saygı duyulan hissettiği daha bağlı ve şefkatli bir ortam yaratabilirsiniz. Ek olarak çatışmaları daha basit çözmeye ve daha kuvvetli ilişkiler kurmaya destek olabilirsiniz.

Ailenizde bilgili sevgiyi uygulamaya yönelik birtakım ipuçları:

  • Dikkat distribütör şeyler olmadan beraber zaman geçirin. Televizyonu kapatın, telefonları kaldırın ve yalnız birbirinize odaklanın.
  • Birbirinizi yargılamadan kulak verin. Ailenizin ne dediğini hakkaten anlamaya çalışın, onlarla aynı fikirde olmasanız bile.
  • Anın keyfini çıkarın. Geçmişe takılıp kalmayın yahut gelecek hakkındaki endişelenmeyin. Beraber geçirdiğiniz dönemin tadını çıkarmaya odaklanın, şu anda.
  • Aile üyelerinize olan sevginizi ve takdirinizi anlatım edin. Onlara ne kadar kıymet verdiğinizi ve nedenini açıklayın.
  • Sabırlı ve anlayışlı olun. Hepimiz hata yapar. Aile üyeleriniz hata yaptığında onları affetmeye ve yolunuza devam etmeye çalışın.
  • Nazik ve sevgi dolu olun. Ailenize, kendinize davranılmasını dilediğiniz halde davranın.
İlgili Gönderiler  Barışın Kilidini Açmak Farkındalığın Sanatı ve Bilimi İçsel Huzuru Nasıl Bulursunuz ve Daha Dengeli Bir Hayat Yaşarsınız

Ailede bilgili sevgi, daha şefkatli ve bağlantılı bir ev yaratmanıza destek olabilecek kuvvetli bir uygulamadır. Bu ipuçlarını uygulayarak, aileniz için pozitif ve destekleyici bir ortam yaratabilir ve hepimiz bundan faydalanacaktır.

Şimdiki Zamanda Aşk: Farkındalıklı Bağlantı Yolunda Seyretmek

IX. İşyerinde bilgili sevgi

İşyerinde bilgili sevgi, meslektaşlarımız, müşterilerimiz ve müşterilerimizle olan ilişkilerimize farkındalık ve şefkat getirmekle ilgilidir. İşimize hazır olmak ve dahil olmak, her insana hürmet ve nezaketle hareket etmek demektir.

İşyerinde bilgili sevgiyi uyguladığımızda, daha olumlu ve üretken bir ortam yaratırız. Yaratıcı ve yenilikçi olma olasılığımız daha yüksektir ve meslektaşlarımızla kuvvetli ilişkiler kurma olasılığımız daha yüksektir.

İşte iş yerinde bilgili sevgiyi uygulamaya yönelik birtakım ipuçları:

  • Düşüncelerinizin ve hislerinizin bilincinde olun. Stresli yahut bunalmış hissettiğinizde bunu ayrım edin ve kendinizi sakinleştirmek için adımlar atın.
  • Anın içerisinde olun. İşinize odaklanın ve dikkat distribütör şeylerden uzak durun.
  • Her insana hürmet ve nezaketle davranın. Birinden hoşlanmasanız bile nazik ve ustalaşmış olun.
  • Geri bildirimlere aleni olun. Meslektaşlarınızın söylediklerini kulak verin ve gerekirse fikrinizi değiştirmeye hevesli olun.
  • Meslektaşlarınıza yardımcı olun. Onların başarı göstermiş olmalarına destek olun ve başarılarını kutlayın.

İşyerinde bilgili sevgiyi uyguladığımızda, hepimiz için daha pozitif ve üretken bir ortam yaratırız. Kariyerlerimizde başarı göstermiş olma olasılığımız daha yüksektir ve işimizde sevinç ve doyum bulma olasılığımız daha yüksektir.

Sual 1: Dikkatli sevgi nelerdir?

Farkındalıklı sevgi, farkındalık, kabul ve şefkate dayalı başkalarıyla ilişki kurmanın bir yoludur. Sevdiklerinizle beraber olmak ve onları yargılamadan yahut beklentiler olmadan, oldukları şeklinde görmekle ilgilidir.

Sual 2: Farkındalıklı sevginin yararları nedir?

Farkındalıkla sevgi göstermenin hem veren bununla birlikte alan için birçok faydası olabilir, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Artan yakınlık ve irtibat
  • Azaltılmış çatışma ve stres
  • Gelişmiş haberleşme
  • Daha çok saadet ve sağlık

Sual 3: Farkındalıklı sevgiyi iyi mi uygulayabilirim?

Farkındalıkla sevgiyi uygulamanın birçok yolu vardır, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Sevdiklerinizi takdir etmek için süre ayırın
  • Onlarla beraber olmak ve onları yargılamadan dinlemek
  • Duygularınız hikayesinde onlara karşı aleni ve dürüst olun
  • Onlara şefkat ve seka işaret etmek

Can Akbulut, Opbie.com’un kurucusu ve yazarıdır; teknoloji ve yaşam tarzı konularındaki derin bilgisiyle blogun içeriğini şekillendirir. Eğitim hayatında bilgisayar mühendisliği okumuş ve teknoloji dünyasına olan ilgisiyle profesyonel kariyerine yön vermiştir. Kendisinin günlük yaşamı ve deneyimleri üzerine yazdığı yazılar, okuyucularına değerli bilgiler sunarak, dijital dünyada iz bırakmayı amaçlamaktadır.

  • Toplam 149 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Yoga Bliss Meditasyonla Ruhunuzu Yükseltin

Zihinsel Odaklanma 3 hafta önce

İçindekilerSorular ve CevaplarYoga mutluluğuna iyi mi ulaşılırIII. RuhIV. Yoga mutluluğuna iyi mi ulaşılırYoga mutluluğuna iyi mi ulaşılırVI. Meditasyonun yararlarıVII. Yoganın ruhuYoga pratiğinizi iyi mi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz?Yoga mutluluğu, meditasyon ve ruh hakkındaki sorular ve cevaplar Yoga ve meditasyon, derin bir rehavet ve iç huzuru durumuna ulaşmanıza destek olabilecek iki uygulamadır. İkisini birleştirdiğinizde, kendinizi yenilenmiş, gençleşmiş ve esin almış hissetmenizi sağlayacak kuvvetli bir edinim yaratabilirsiniz. Yoga, esneme, soluk egzersizleri ve pozlar içeren fizyolojik bir uygulamadır. Meditasyon, dikkatinizi tek bir nesneye yahut düşünceye odaklamayı içeren zihinsel bir uygulamadır. İki uygulamayı birleştirdiğinizde, size destek olabilecek kuvvetli bir edinim yaratabilirsiniz: Stresi ve kaygıyı azaltın Ruh halinizi iyileştirin Enerji seviyenizi artırın Uykunuzu iyileştirin Odaklanmanızı ve konsantrasyonunuzu artırın Içsel bağlantınızı derinleştirin Yoga ve meditasyona yeni başladıysanız, azar azar başlamanız ve her gün ergonomik meydana getirmeye harcadığınız süre miktarını kademeli olarak artırmanız önemlidir. Ek olarak, her bir pratiğin temellerini öğrenmenize destek olabilecek bir öğretmen yahut derslik […]

Sessizlikteki Bilgeler Meditasyon Yolculuğu

İçindekilerI. MeditasyonIII. Değişik Meditasyon TürleriII. Meditasyonun YararlarıV. Nerede Meditasyon YapılırII. Meditasyonun YararlarıVII. Meditasyon Yaptığınızda Ne Beklemelisiniz?Meditasyon Yaparken Meydana getirilen Yaygın YanlışlarIX. Başlangıç ​​Seviyesi İçin Meditasyon I. Meditasyon II. Meditasyonun Yararları III. Değişik Meditasyon Türleri IV. Meditasyon Iyi mi Yapılır V. Nerede Meditasyon Yapılır VI. Ne Kadar Zaman Meditasyon Yapılmalı VII. Meditasyon Yaptığınızda Ne Beklemelisiniz? VIII. Meditasyon Esnasında Meydana getirilen Yaygın Yanlışlar IX. Başlangıç ​​Seviyesi İçin Meditasyon Çoğu zaman Sorulan Sorular Antet Hususiyet Meditasyon Sessizlikteki Bilgeler Meditasyonun Yararları Zamanı Sularda Seyir Değişik Meditasyon Türleri Meditasyon Iyi mi Meditasyon Yapılır Başlangıç ​​seviyesi Nerede Meditasyon Yapılır Sıkça Sorulan Sorular Ne Kadar Zaman Meditasyon Yapılmalı Meditasyon Yaptığınızda Neler Beklemelisiniz? Meditasyon Yaparken Meydana getirilen Yaygın Yanlışlar Yeni Başlayanlar İçin Meditasyon Sıkça Sorulan Sorular I. Meditasyon Meditasyon, binlerce senedir dünyanın muhtelif kültürlerinde uygulanmaktadır. Meditasyonun en eski kanıtı, günümüzde Pakistan ve kuzeybatı Hindistan sınırları içinde kalan İndus Vadisi Medeniyeti’na (M.Ö. 3300-1700) dayanmaktadır. Hint alt kıtasında meditasyon Hinduizm, […]

Sessiz Güç Meditasyonunun Tam Potansiyelinizi Açığa Çıkarma Sırrı

İçindekilerII. Meditasyon Nelerdir?Sessiz Güç MeditasyonuIV. Sessiz Güç MeditasyonuV. Sessiz Güç MeditasyonuVI. Meditasyon Iyi mi YapılırVII. Yeni Başlayanlar İçin İpuçlarıVIII. Sessiz Güç Meditasyonunun YararlarıMevzuyla İlgili Sıkça Sorulan Sorular Sessiz Güç: Meditasyonun Kodunu Deşifre etmek Sessiz Güç: Meditasyonun Kodunu Deşifre etmek, Dr. Joe Dispenza’nın meditasyonu sağlığınızı, mutluluğunuzu ve ilişkilerinizi iyileştirmek için iyi mi kullanacağınızı öğreten bir kitabıdır. Kitap, her biri meditasyonun değişik bir yönünü ele alan on parçaya ayrılmıştır. İlk kısımda Dr. Dispenza, meditasyon terimini tanıtıyor ve bunun hayatınıza iyi mi yarar sağlayabileceğini açıklıyor. İkinci kısımda Dr. Dispenza değişik meditasyon türlerini ve sizin için doğru olanı iyi mi seçeceğinizi ele alıyor. Üçüncü kısımda Dr. Dispenza, meditasyonun stres azaltma, uyku standardını artırma ve yaratıcılıkta artış şeklinde faydalarını açıklıyor. Dördüncü kısımda Dr. Dispenza, farkındalık meditasyon tekniğini kullanarak iyi mi meditasyon yapacağınızı öğretiyor. Beşinci kısımda Dr. Dispenza, zorlukların üstesinden gelmenize ve hedeflerinize ulaşmanıza destek olabilecek kuvvetli bir meditasyon tekniği olan Sessiz Güç meditasyonunu tanıtıyor. Altıncı […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele