İç Huzur Farkındalığa Dair Kapsamlı Bir RehberKaotik bir dünyada iç huzuru ve sükuneti bulun.

İç Huzur: Farkındalığa Kapsamlı Bir Klavuz Farkındalık, yargılamadan düşüncelerinize, duygularınıza ve bedensel duyumlarınıza dikkat ederek anda kaldığınız bir farkındalık halidir. Farkındalık, stresi azaltmanıza, ruh halinizi iyileştirmenize ve odaklanmanızı artırmanıza destek olabilecek kuvvetli bir araçtır. Farkındalık Nelerdir? Farkındalık, yargılamadan düşüncelerinize, duygularınıza ve bedensel duyumlarınıza dikkat ederek anda kaldığınız bir farkındalık halidir. Bilincinde olduğunuzda, düşüncelerinizi ve hislerinizi onlara kapılmadan gözlemleyebilirsiniz. Bu, onlara negatif bir biçimde reaksiyon vermeden, onları oldukları benzer biçimde görmenizi sağlar. Farkındalık öğrenilebilen ve uygulanabilen bir beceridir. Farkındalığı ne kadar fazlaca uygularsanız, o denli iyi olmuş olursunuz. Farkındalığın Yararları Farkındalığın birçok faydası olduğu gösterilmiştir, bunlar içinde şunlar yer alır: Azaltılmış stres İyileştirilmiş ruh hali Artan odaklanma İyileştirilmiş uyku Azaltılmış ağrı Gelişmiş yaratıcılık Gelişmiş ilişkiler Farkındalık Iyi mi Uygulanır Farkındalığı uygulamanın birçok değişik yolu vardır. Birtakım yaygın uygulamalar şunlardır: Meditasyon Yoga Vücut taraması Farkındalık günlüğü tutma Farkındalık yürüyüşü Farkındalık ile alakalı daha çok data edinmenize ve bunu iyi mi uygulayacağınıza destek […]

İç Huzur Farkındalığa Dair Kapsamlı Bir RehberKaotik bir dünyada iç huzuru ve sükuneti bulun.

İç Huzur: Farkındalığa Kapsamlı Bir Kılavuz

İç Huzur: Farkındalığa Kapsamlı Bir Klavuz

Farkındalık, yargılamadan düşüncelerinize, duygularınıza ve bedensel duyumlarınıza dikkat ederek anda kaldığınız bir farkındalık halidir.

Farkındalık, stresi azaltmanıza, ruh halinizi iyileştirmenize ve odaklanmanızı artırmanıza destek olabilecek kuvvetli bir araçtır.

İç Huzur: Farkındalığa Kapsamlı Bir Kılavuz

Farkındalık Nelerdir?

Farkındalık, yargılamadan düşüncelerinize, duygularınıza ve bedensel duyumlarınıza dikkat ederek anda kaldığınız bir farkındalık halidir.

Bilincinde olduğunuzda, düşüncelerinizi ve hislerinizi onlara kapılmadan gözlemleyebilirsiniz. Bu, onlara negatif bir biçimde reaksiyon vermeden, onları oldukları benzer biçimde görmenizi sağlar.

Farkındalık öğrenilebilen ve uygulanabilen bir beceridir. Farkındalığı ne kadar fazlaca uygularsanız, o denli iyi olmuş olursunuz.

Farkındalığın Yararları

Farkındalığın birçok faydası olduğu gösterilmiştir, bunlar içinde şunlar yer alır:

  • Azaltılmış stres
  • İyileştirilmiş ruh hali
  • Artan odaklanma
  • İyileştirilmiş uyku
  • Azaltılmış ağrı
  • Gelişmiş yaratıcılık
  • Gelişmiş ilişkiler

Farkındalık Iyi mi Uygulanır

Farkındalığı uygulamanın birçok değişik yolu vardır. Birtakım yaygın uygulamalar şunlardır:

  • Meditasyon
  • Yoga
  • Vücut taraması
  • Farkındalık günlüğü tutma
  • Farkındalık yürüyüşü

Farkındalık ile alakalı daha çok data edinmenize ve bunu iyi mi uygulayacağınıza destek olacak pek fazlaca deposu internette ve kitapçılarda bulabilirsiniz.

Farkındalık Egzersizleri

İşte deneyebileceğiniz birtakım bayağı farkındalık egzersizleri:

  • Kolay bir pozisyonda oturun ve gözlerinizi kapatın. Birkaç derin soluk alın.
  • Nefesinizin vücudunuza girip çıkmasına odaklanın.
  • Soluk alırken vücudunuzdaki hisleri ayrım edin.
  • Dikkatinizi düşüncelerinize ve duygularınıza getirin. Onları yargılamadan ayrım edin.
  • Düşüncelerinizi ve hislerinizi özgür bırakın. Dikkatinizi nefesinize geri verin.
  • Bu egzersizi her gün birkaç dakika tekrarlayın.
Farkındalık Uygulamaları

Farkındalık ile alakalı daha çok şey öğrenmenize ve bunu günlük olarak uygulamanıza destek olabilecek birçok farkındalık uygulaması mevcuttur. Birtakım popüler farkındalık uygulamaları şunlardır:

  • Baş boşluğu
  • Sakinlik
  • İçgörü Zamanlayıcısı
  • Gülümseyen Zihin

Farkındalık Meditasyonu

Farkındalık meditasyonu, şimdiki ana odaklanan bir meditasyon türüdür. Farkındalık meditasyonu uyguladığınızda, yargılamadan yalnızca düşüncelerinize, hislerinize ve bedensel duyumlarınıza dikkat edersiniz.

Farkındalık meditasyonu stresi azaltmanıza, ruh halinizi iyileştirmenize ve odaklanmanızı artırmanıza destek olabilir. Ek olarak daha çok öz farkındalık ve şefkat geliştirmenize de destek olabilir.

Farkındalık Günlüğü

Farkındalık günlüğü tutma, düşünceleriniz, hisleriniz ve tecrübeleriniz ile alakalı yazarak farkındalığı tatbik yoludur. Farkındalık günlüğü tuttuğunuzda, bir tek iç dünyanıza dikkat ediyor ve kendinizi yargılamadan anlatım ediyorsunuz.

Farkındalık günlüğü tutmak, zor duyguları işlemenize, daha çok öz farkındalık geliştirmenize ve kendinizi daha iyi anlamanıza destek olabilir.

Farkındalık ve Terapi

Farkındalık, terapide yararlı bir çalgı olabilir. Farkındalık, düşüncelerinizi ve duygularınızı iyi mi yöneteceğinizi öğrenmenize, daha çok öz farkındalık geliştirmenize ve stresle başa çıkma kabiliyetinizi artırmanıza destek olabilir.

İlgili Gönderiler  Şimdiki Zaman ve Huzurlu Farkındalığın Özü

Farkındalık ile alakalı daha çok data edinmekle ilgileniyorsanız, başlamanıza destek olacak birçok kaynak mevcuttur. Farkındalık ile alakalı kitaplar, makaleler ve çevrimiçi kurslar bulabilirsiniz. Ek olarak şunları da bulabilirsiniz

Hususiyet Tarif
Dikkatlilik Anı yaşadığınız ve düşüncelerinizin, duygularınızın ve bedensel duyumlarınızın bilincinde olduğunuz bir farkındalık halidir.
Meditasyon Zihninizi şimdiki ana odaklanmaya eğitmeyi içeren bir tatbik.
Rehavet Fizyolojik ve psikolojik huzur, gerginlik ve kaygıdan uzak olma hali.
Stres yok etme Stres seviyelerinin azaltılması.
İç huzuru Sakinlik ve hoşnutluk hali.

II. Farkındalık Nelerdir?

Farkındalık, yargılamadan, şimdiki ana dikkat etme pratiğidir. Düşüncelerimizin, duygularımızın ve bedensel duyumlarımızın bilincinde olmanın, onlara kapılmadan bir yoludur.

Farkındalık, meditasyon, yoga yahut şimdiki ana odaklanmamıza destek olan öteki aktivitelerle uygulanabilir. Ek olarak, her gün düşüncelerimizi ve duygularımızı ayrım etmek ve çevremizin bilincinde olmak için birkaç dakika ayırarak günlük yaşamda da uygulanabilir.

Farkındalığın stresi azaltma, ruh halini iyileştirme ve odaklanmayı artırma benzer biçimde bir dizi faydası olduğu gösterilmiştir. Ek olarak zor duygularla başa çıkmamıza ve daha iyi kararlar almamıza destek olabilir.

III. Farkındalığın Yararları

Farkındalığın hem fizyolojik bununla beraber psikolojik sıhhat için bir dizi faydası olduğu gösterilmiştir. Farkındalığın yararlarından bazıları şunlardır:

  • Azaltılmış stres ve endişe
  • İyileştirilmiş ruh hali
  • Artan odaklanma ve dikkat
  • İyileştirilmiş uyku
  • Azaltılmış ağrı
  • Gelişmiş bağışıklık fonksiyonu
  • Gelişmiş ilişkiler
  • Artan öz farkındalık
  • Daha büyük bir gaye duygusu

II. Farkındalık Nelerdir?

Farkındalık, yargılamadan, şimdiki ana dikkat etme pratiğidir. Düşüncelerimizin, duygularımızın ve bedensel duyumlarımızın bilincinde olmanın, onlara kapılmadan bir yoludur.

Farkındalık çoğunlukla meditasyonla ilişkilendirilir, sadece yürüyüşten yiyecek yemeye ve çalışmaya kadar her türlü aktivitede uygulanabilir. Farkındalığı uyguladığımızda, düşüncelerimizi ve duygularımızı daha net görebiliriz ve en iyi çıkarımıza olan seçimleri yapabiliriz.

Farkındalığın stresi azaltma, ruh halini iyileştirme ve odaklanmayı artırma benzer biçimde bir dizi faydası olduğu gösterilmiştir. Ek olarak daha çok öz farkındalık ve şefkat geliştirmemize de destek olabilir.

İç Huzur: Farkındalığa Kapsamlı Bir Kılavuz

V. Farkındalık Egzersizleri

Farkındalık egzersizleri, farkındalığa başlamanın ve onu günlük hayatınıza dahil etmenin mükemmel bir yoludur. Farkındalık egzersizlerinin birçok değişik türü vardır, bundan dolayı ihtiyaçlarınıza ve alaka alanlarınıza uyan birini bulabilirsiniz. Birtakım popüler farkındalık egzersizleri şunlardır:

  • Farkındalık meditasyonu
  • Vücut tarama meditasyonu
  • Yürüyüş meditasyonu
  • Dikkatli yeme
  • Dikkatli günlük tutma

Bu egzersizler ve ötekiler ile alakalı daha çok bilgiyi şu adreste bulabilirsiniz: Farkındalık Egzersizleri Bu kılavuzun kısmı.

VI. Farkındalık Uygulamaları

Birçok değişik farkındalık uygulaması mevcuttur ve her birinin kendine has özellikleri ve yararları vardır. Birtakım popüler farkındalık uygulamaları şunlardır:

* Baş boşluğu
* Sakinlik
* İçgörü Zamanlayıcısı
* Buddhify
* %10 Daha Sevinçli

Bu uygulamalar, rehberli meditasyonlar, soluk egzersizleri ve rahatlatıcı müzik benzer biçimde muhtelif özellikler sunar. Farkındalık ile alakalı data edinmenin ve bunu günlük olarak uygulamanın mükemmel bir yolu olabilir.

İlgili Gönderiler  Barışın Kilidini Açmak Farkındalığın Sanatı ve Bilimi İçsel Huzuru Nasıl Bulursunuz ve Daha Dengeli Bir Hayat Yaşarsınız

Bir farkındalık uygulaması seçerken, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize uyan bir tatbik bulmak önemlidir. Dikkate katılması ihtiyaç duyulan birtakım faktörler şunlardır:

* Uygulamanın maliyeti
* Sunulan özelliklerin türleri
* Kullanıcı arayüzü
* Öteki kullananların yorumları

Hoşunuza gideceğini düşündüğünüz bir tatbik bulduğunuzda, özelliklerini keşfetmek ve iyi mi kullanılacağını öğrenmek için birazcık süre ayırın. Uygulamayı ne kadar fazlaca kullanırsanız, ondan o denli fazlaca faydalanırsınız.

Farkındalık uygulamaları, farkındalık ile alakalı data edinmenin ve bunu günlük olarak uygulamanın mükemmel bir yolu olabilir. Stresi azaltmanıza, ruh halinizi iyileştirmenize ve odaklanmanızı artırmanıza destek olabilirler. Farkındalık ile alakalı daha çok data edinmekle ilgileniyorsanız, bu uygulamalardan birini denemenizi tavsiye ederim.

İç Huzur: Farkındalığa Kapsamlı Bir Kılavuz

VII. Farkındalık Meditasyonu

Farkındalık meditasyonu, şimdiki ana odaklanan bir meditasyon türüdür. Yargılamadan düşüncelerinize, hislerinize ve bedensel duyumlarınıza dikkat etmeyi ihtiva eder. Farkındalık meditasyonu, stresi azaltmanıza, ruh halinizi iyileştirmenize ve odaklanmanızı artırmanıza destek olabilir.

Farkındalık meditasyonu yapmanın birçok değişik yolu vardır. Sıradan bir yol, basit bir pozisyonda oturmak ve nefesinize odaklanmaktır. Soluk alırken kendinize, “Soluk alıyorum.” deyin. Soluk verirken kendinize, “Soluk veriyorum.” deyin. Bunu birkaç dakika yahut arzu ettiğiniz kadar uzun zaman meydana getirmeye devam edin.

Ek olarak yürürken, yiyecek yerken yahut başka aktiviteler yaparken de farkındalık meditasyonu yapabilirsiniz. Mühim olan, bir tek şu anda yapmış olduğunuz şeye dikkat etmek ve geçmiş yahut gelecek hakkında bütün yargıları yahut düşünceleri bırakmaktır.

Farkındalık meditasyonu, zihinsel ve fizyolojik sağlığınızı iyileştirmek için fazlaca kuvvetli bir çalgı olabilir. Farkındalık meditasyonu ile alakalı daha çok data edinmek istiyorsanız, çevrimiçi ve kütüphanelerde birçok kaynak mevcuttur.

VIII. Farkındalık Günlüğü Tutma

Farkındalık günlüğü tutma, düşünceleriniz ve hisleriniz ile alakalı yargılayıcı olmayan bir biçimde yazma pratiğidir. Kendi deneyimlerinizin farkındalığını artırmanın, zor duyguları işlemenin ve daha çok öz şefkat geliştirmenin yararlı bir yolu olabilir.

Farkındalık günlüğü tutmanın birçok değişik yolu vardır. Birtakım insanoğlu her gün bir tek bir günlük tutarken, ötekiler yalnızca kendilerini bilhassa stresli yahut endişeli hissettiklerinde yazmayı tercih eder. Birtakım insanoğlu düşünceleri ve duyguları ile alakalı yazarken, ötekiler gün içerisindeki deneyimleri ile alakalı yazar. Farkındalık günlüğü tutmanın doğru yahut yanlış bir yolu yoktur, en mühim şey sizin için işe yarayan bir tatbik bulmak ve ona bağlı kalmaktır.

Farkındalık günlüğü tutmanın birçok faydası olabilir, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Kendi düşüncelerinizin ve duygularınızın farkındalığının artması
  • Stres ve kaygıyı idare etme kabiliyetinin artması
  • Gelişmiş öz şefkat
  • Daha çok romantik dayanıklılık
  • İyileştirilmiş uyku
  • Azaltılmış ağrı

Farkındalık günlüğü tutmayı denemekle ilgileniyorsanız, başlamanıza destek olacak bir dizi kaynak mevcuttur. Mevzuyla alakalı kitaplar, makaleler ve çevrimiçi kurslar bulabilirsiniz. Ek olarak ilerlemenizi takip etmenize ve yardımcı sağlamanıza destek olabilecek farkındalık günlüğü tutma uygulamaları da bulabilirsiniz.

İlgili Gönderiler  Duyusal Uyum Beden Tarama Meditasyonunun Senfonisi Bedeninizle Rahatlamak ve Yeniden Bağlantı Kurmak İçin Beş Duyuyu Kullanma Rehberi

Farkındalık günlüğü tutmak, ruh sağlığınızı ve refahınızı iyileştirmenin bayağı ve müessir bir yoludur. Stresi azaltmanın, kaygıyı yönetmenin ve öz farkındalığınızı artırmanın bir yolunu arıyorsanız, bunu denemenizi tavsiye ederim.

IX. Farkındalık ve Terapi

Farkındalığın depresyon, anksiyete ve stres benzer biçimde muhtelif ruh sağlığı sorunları için müessir bir destek terapi olduğu gösterilmiştir. Ek olarak kronik ağrı yahut öteki fizyolojik sıhhat sorunlarıyla savaşım eden kişiler için de yararlı olabilir.

Farkındalık terapisi çoğu zaman danışanlara farkındalık meditasyonu ve öteki farkındalık temelli teknikleri iyi mi uygulayacaklarını öğretmeyi ihtiva eder. Bu teknikler danışanların düşüncelerinin ve duygularının daha çok farkına varmalarına ve bunlara daha farkındalıklı bir biçimde iyi mi cevap vereceklerini öğrenmelerine destek olabilir.

Farkındalık terapisi, zihinsel sıhhat sorunlarıyla savaşım eden kişiler için yararlı olabilir şundan dolayı onlara şu mevzularda destek olabilir:

  • Stresi ve kaygıyı azaltın
  • Ruh halinizi iyileştirin
  • Öz farkındalığınızı artırın
  • Başa çıkma mekanizmaları geliştirin
  • İlişkileri geliştirin

Farkındalık terapisi ile alakalı daha çok data edinmek istiyorsanız, doktorunuzla yahut ruh sağlığı uzmanınızla görüşebilirsiniz. Ek olarak, farkındalık meditasyonu ve öteki farkındalık temelli teknikleri iyi mi uygulayacağınızı öğretebilecek çevrimiçi ve kütüphanelerde birçok kaynak mevcuttur.

S: Farkındalık nelerdir?

A: Farkındalık, yargılamadan, şimdiki ana dikkat etme pratiğidir. Zihninizi, düşüncelerinizin, hislerinizin ve bedensel duyumlarınızın bilincinde olmaya eğitmenin bir yoludur, onlara kapılmadan.

S: Farkındalığın yararları nedir?

A: Farkındalığın stresi azaltmak, ruh halini iyileştirmek, odaklanmayı ve dikkati çoğaltmak ve daha iyi uykuyu desteklemek benzer biçimde birçok faydası olduğu gösterilmiştir.

S: Farkındalığı iyi mi uygulayabilirim?

A: Meditasyon, yoga ve günlük tutma benzer biçimde farkındalığı uygulamanın birçok yolu vardır. Ek olarak, farkındalığı iyi mi uygulayacağınızı öğrenmenize destek olacak birçok deposu çevrimiçi ve kitaplarda bulabilirsiniz.

Can Akbulut, Opbie.com’un kurucusu ve yazarıdır; teknoloji ve yaşam tarzı konularındaki derin bilgisiyle blogun içeriğini şekillendirir. Eğitim hayatında bilgisayar mühendisliği okumuş ve teknoloji dünyasına olan ilgisiyle profesyonel kariyerine yön vermiştir. Kendisinin günlük yaşamı ve deneyimleri üzerine yazdığı yazılar, okuyucularına değerli bilgiler sunarak, dijital dünyada iz bırakmayı amaçlamaktadır.

  • Toplam 149 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Yoga Bliss Meditasyonla Ruhunuzu Yükseltin

Zihinsel Odaklanma 3 hafta önce

İçindekilerSorular ve CevaplarYoga mutluluğuna iyi mi ulaşılırIII. RuhIV. Yoga mutluluğuna iyi mi ulaşılırYoga mutluluğuna iyi mi ulaşılırVI. Meditasyonun yararlarıVII. Yoganın ruhuYoga pratiğinizi iyi mi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz?Yoga mutluluğu, meditasyon ve ruh hakkındaki sorular ve cevaplar Yoga ve meditasyon, derin bir rehavet ve iç huzuru durumuna ulaşmanıza destek olabilecek iki uygulamadır. İkisini birleştirdiğinizde, kendinizi yenilenmiş, gençleşmiş ve esin almış hissetmenizi sağlayacak kuvvetli bir edinim yaratabilirsiniz. Yoga, esneme, soluk egzersizleri ve pozlar içeren fizyolojik bir uygulamadır. Meditasyon, dikkatinizi tek bir nesneye yahut düşünceye odaklamayı içeren zihinsel bir uygulamadır. İki uygulamayı birleştirdiğinizde, size destek olabilecek kuvvetli bir edinim yaratabilirsiniz: Stresi ve kaygıyı azaltın Ruh halinizi iyileştirin Enerji seviyenizi artırın Uykunuzu iyileştirin Odaklanmanızı ve konsantrasyonunuzu artırın Içsel bağlantınızı derinleştirin Yoga ve meditasyona yeni başladıysanız, azar azar başlamanız ve her gün ergonomik meydana getirmeye harcadığınız süre miktarını kademeli olarak artırmanız önemlidir. Ek olarak, her bir pratiğin temellerini öğrenmenize destek olabilecek bir öğretmen yahut derslik […]

Sessizlikteki Bilgeler Meditasyon Yolculuğu

İçindekilerI. MeditasyonIII. Değişik Meditasyon TürleriII. Meditasyonun YararlarıV. Nerede Meditasyon YapılırII. Meditasyonun YararlarıVII. Meditasyon Yaptığınızda Ne Beklemelisiniz?Meditasyon Yaparken Meydana getirilen Yaygın YanlışlarIX. Başlangıç ​​Seviyesi İçin Meditasyon I. Meditasyon II. Meditasyonun Yararları III. Değişik Meditasyon Türleri IV. Meditasyon Iyi mi Yapılır V. Nerede Meditasyon Yapılır VI. Ne Kadar Zaman Meditasyon Yapılmalı VII. Meditasyon Yaptığınızda Ne Beklemelisiniz? VIII. Meditasyon Esnasında Meydana getirilen Yaygın Yanlışlar IX. Başlangıç ​​Seviyesi İçin Meditasyon Çoğu zaman Sorulan Sorular Antet Hususiyet Meditasyon Sessizlikteki Bilgeler Meditasyonun Yararları Zamanı Sularda Seyir Değişik Meditasyon Türleri Meditasyon Iyi mi Meditasyon Yapılır Başlangıç ​​seviyesi Nerede Meditasyon Yapılır Sıkça Sorulan Sorular Ne Kadar Zaman Meditasyon Yapılmalı Meditasyon Yaptığınızda Neler Beklemelisiniz? Meditasyon Yaparken Meydana getirilen Yaygın Yanlışlar Yeni Başlayanlar İçin Meditasyon Sıkça Sorulan Sorular I. Meditasyon Meditasyon, binlerce senedir dünyanın muhtelif kültürlerinde uygulanmaktadır. Meditasyonun en eski kanıtı, günümüzde Pakistan ve kuzeybatı Hindistan sınırları içinde kalan İndus Vadisi Medeniyeti’na (M.Ö. 3300-1700) dayanmaktadır. Hint alt kıtasında meditasyon Hinduizm, […]

Sessiz Güç Meditasyonunun Tam Potansiyelinizi Açığa Çıkarma Sırrı

İçindekilerII. Meditasyon Nelerdir?Sessiz Güç MeditasyonuIV. Sessiz Güç MeditasyonuV. Sessiz Güç MeditasyonuVI. Meditasyon Iyi mi YapılırVII. Yeni Başlayanlar İçin İpuçlarıVIII. Sessiz Güç Meditasyonunun YararlarıMevzuyla İlgili Sıkça Sorulan Sorular Sessiz Güç: Meditasyonun Kodunu Deşifre etmek Sessiz Güç: Meditasyonun Kodunu Deşifre etmek, Dr. Joe Dispenza’nın meditasyonu sağlığınızı, mutluluğunuzu ve ilişkilerinizi iyileştirmek için iyi mi kullanacağınızı öğreten bir kitabıdır. Kitap, her biri meditasyonun değişik bir yönünü ele alan on parçaya ayrılmıştır. İlk kısımda Dr. Dispenza, meditasyon terimini tanıtıyor ve bunun hayatınıza iyi mi yarar sağlayabileceğini açıklıyor. İkinci kısımda Dr. Dispenza değişik meditasyon türlerini ve sizin için doğru olanı iyi mi seçeceğinizi ele alıyor. Üçüncü kısımda Dr. Dispenza, meditasyonun stres azaltma, uyku standardını artırma ve yaratıcılıkta artış şeklinde faydalarını açıklıyor. Dördüncü kısımda Dr. Dispenza, farkındalık meditasyon tekniğini kullanarak iyi mi meditasyon yapacağınızı öğretiyor. Beşinci kısımda Dr. Dispenza, zorlukların üstesinden gelmenize ve hedeflerinize ulaşmanıza destek olabilecek kuvvetli bir meditasyon tekniği olan Sessiz Güç meditasyonunu tanıtıyor. Altıncı […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele