Durgunluğun Evrimi Meditasyonun Geçmişine Yolculuk

I. Meditasyon II. Meditasyon Çeşitleri III. Meditasyonun Yararları IV. Meditasyon Iyi mi Yapılır V. Nerede Meditasyon Yapılır VI. Yeni Başlayanlar İçin Meditasyon VII. İleri Uygulayıcılar İçin Meditasyon VIII. Muayyen Hedefler İçin Meditasyon IX. Meditasyon ve Din Temel Sorular Hususiyet Tarif Meditasyon Kişinin farkındalık yahut zihnin muayyen bir nesneye, düşünceye yahut aktiviteye odaklanması şeklinde bir tekniği kullanarak dikkatini ve farkındalığını eğittiği ve sakinlik, rehavet ve yüksek farkındalık durumuna ulaşmış olduğu bir uygulamadır. meditasyon Meditasyonun zamanı binlerce sene öncesine dayanır ve dünya genelinde pek fazlaca değişik kültürde uygulanmıştır. Durgunluk Durgunluk, zihnin sakin ve sessiz olduğu bir varoluş halidir. Dikkatlilik Farkındalık, yargılamadan, şimdiki ana odaklanma uygulamasıdır. Maneviyat Maneviyat, fizyolojik ve maddi olanın ötesine geçen dünyayı anlamanın bir yoludur. II. Meditasyon Çeşitleri Birçok değişik meditasyon türü vardır ve her birinin kendine has yararları vardır. En yaygın meditasyon türlerinden bazıları şunlardır: Farkındalık meditasyonu Transandantal meditasyon Vipassana meditasyonu Zen meditasyonu Kundalini yoga meditasyonu Her meditasyon türünün […]

Durgunluğun Evrimi Meditasyonun Geçmişine Yolculuk

Durgunluğun Evrimi: Meditasyonun Geçmişine Bir Yolculuk

I. Meditasyon

II. Meditasyon Çeşitleri

III. Meditasyonun Yararları

IV. Meditasyon Iyi mi Yapılır

V. Nerede Meditasyon Yapılır

VI. Yeni Başlayanlar İçin Meditasyon

VII. İleri Uygulayıcılar İçin Meditasyon

VIII. Muayyen Hedefler İçin Meditasyon

IX. Meditasyon ve Din

Temel Sorular

Hususiyet Tarif
Meditasyon Kişinin farkındalık yahut zihnin muayyen bir nesneye, düşünceye yahut aktiviteye odaklanması şeklinde bir tekniği kullanarak dikkatini ve farkındalığını eğittiği ve sakinlik, rehavet ve yüksek farkındalık durumuna ulaşmış olduğu bir uygulamadır.
meditasyon Meditasyonun zamanı binlerce sene öncesine dayanır ve dünya genelinde pek fazlaca değişik kültürde uygulanmıştır.
Durgunluk Durgunluk, zihnin sakin ve sessiz olduğu bir varoluş halidir.
Dikkatlilik Farkındalık, yargılamadan, şimdiki ana odaklanma uygulamasıdır.
Maneviyat Maneviyat, fizyolojik ve maddi olanın ötesine geçen dünyayı anlamanın bir yoludur.

Durgunluğun Evrimi: Meditasyonun Geçmişine Bir Yolculuk

II. Meditasyon Çeşitleri

Birçok değişik meditasyon türü vardır ve her birinin kendine has yararları vardır. En yaygın meditasyon türlerinden bazıları şunlardır:

  • Farkındalık meditasyonu
  • Transandantal meditasyon
  • Vipassana meditasyonu
  • Zen meditasyonu
  • Kundalini yoga meditasyonu

Her meditasyon türünün kendine has yararları vardır ve sizin için en iyi tür, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olacaktır. Meditasyona yeni başladıysanız, keyif aldığınız ve sizin için yararlı gözüken bir tür bulana kadar değişik meditasyon türlerini tecrübe etmek iyi bir fikirdir.

İşte en yaygın meditasyon türlerinden bazılarının kısa bir özeti:

  • Farkındalık meditasyonu şimdiki ana odaklanan bir meditasyon türüdür. Farkındalık meditasyonunda, bir tek sessiz bir şekilde oturur ve nefesinize yahut bedeninizdeki hislere odaklanırsınız. Farkındalık meditasyonu, stresi azaltmanıza, odaklanmanızı geliştirmenize ve düşüncelerinizin ve hislerinizin daha çok farkına varmanıza destek olabilir.
  • Transandantal meditasyon sessiz bir şekilde kendinize bir mantrayı tekrarlamayı içeren bir meditasyon türüdür. Transandantal meditasyonun derin bir rehavet ve iç huzuru durumuna ulaşmanıza destek olduğu söylenir.
  • Vipassana meditasyonu düşüncelerinizi ve duygularınızı yargılamadan gözlemlemeyi içeren bir meditasyon türüdür. Vipassana meditasyonu zihninize dair içgörü kazanmanıza ve negatif duygulardan kurtulmanıza destek olabilir.
  • Zen meditasyonu basit bir pozisyonda oturmayı ve nefesinize odaklanmayı içeren bir meditasyon türüdür. Zen meditasyonu derin bir rehavet ve iç huzuru durumuna ulaşmanıza destek olabilir.
  • Kundalini yoga meditasyonu ilahiler söylemeyi, soluk egzersizlerini ve yoga pozlarını içeren bir meditasyon türüdür. Kundalini yoga meditasyonu, bloke olmuş enerjiyi özgür bırakmanıza ve yüksek benliğinizle irtibat kurmanıza destek olabilir.

III. Meditasyonun Yararları

Meditasyonun hem fizyolojik bununla birlikte psikolojik esenlik için bir takım faydası olduğu gösterilmiştir. Meditasyonun yararlarından bazıları şunlardır:

  • Azaltılmış stres ve endişe
  • İyileştirilmiş ruh hali ve rahatlık
  • Artan odaklanma ve konsantrasyon
  • İyileştirilmiş uyku kalitesi
  • Azaltılmış ağrı
  • Gelişmiş bağışıklık fonksiyonu
  • Azaltılmış apse
  • İyileştirilmiş kardiyovasküler esenlik
  • Kronik rahatsızlık riskinin azalması
İlgili Gönderiler  Sakin Zihinler Zihinsel Sağlığa Günlük Bir Kılavuz

Bu faydalar, meditasyonun zihni ve bedeni sakinleştirmeye, stres hormonlarını azaltmaya ve rahatlamayı teşvik etmeye destek olmasından meydana gelmektedir. Meditasyon ek olarak öz farkındalığı ve farkındalığı geliştirmeye destek olabilir, bu da davranışta ve genel refahta pozitif yönde değişikliklere yol açabilir.

Durgunluğun Evrimi: Meditasyonun Geçmişine Bir Yolculuk

II. Meditasyon Çeşitleri

Birçok değişik meditasyon türü vardır ve her birinin kendine has yararları vardır. En yaygın meditasyon türlerinden bazıları şunlardır:

  • Farkındalık meditasyonu
  • Transandantal meditasyon
  • Vipassana meditasyonu
  • Zen meditasyonu
  • Qigong meditasyonu
  • Yoga nidra

Sizin için en iyi meditasyon türü, bireysel ihtiyaçlarınıza ve tercihlerinize bağlı olacaktır. Meditasyona yeni başladıysanız, keyif aldığınız ve rahatlamanıza ve odaklanmanıza destek olan bir tür bulana kadar değişik türleri tecrübe etmek iyi bir fikirdir.

İşte meditasyonun değişik türlerinden bazılarının kısa bir özeti:

  • Farkındalık meditasyonu farkındalığı şimdiki ana getirmeye odaklanan bir meditasyon türüdür. Bu meditasyon türü stresi azaltmanıza, odaklanmanızı geliştirmenize ve farkındalığınızı artırmanıza destek olabilir.
  • Transandantal meditasyon bir mantrayı sessiz bir şekilde kendinize tekrarlamayı içeren bir meditasyon türüdür. Bu meditasyon türü rahatlamanıza, stresi azaltmanıza ve odaklanmanızı geliştirmenize destek olabilir.
  • Vipassana meditasyonu düşüncelerinizi ve hislerinizi yargılamadan gözlemlemeyi içeren bir meditasyon türüdür. Bu meditasyon türü zihniniz ve duygularınız hakkındaki içgörü kazanmanıza destek olabilir ve ek olarak stresi azaltmanıza ve odaklanmanızı geliştirmenize destek olabilir.
  • Zen meditasyonu basit bir pozisyonda oturmayı ve nefesinize odaklanmayı içeren bir meditasyon türüdür. Bu meditasyon türü rahatlamanıza, stresi azaltmanıza ve odaklanmanızı geliştirmenize destek olabilir.
  • Qigong meditasyonu yavaş, nazik hareketler ve soluk egzersizleri içeren bir meditasyon türüdür. Bu meditasyon türü rahatlamanıza, stresi azaltmanıza ve genel sağlığınızı iyileştirmenize destek olabilir.
  • Yoga nidra basit bir pozisyonda uzanıp vücudunuzu ve zihninizi rahatlatmayı içeren bir meditasyon türüdür. Bu meditasyon türü rahatlamanıza, stresi azaltmanıza ve uykunuzu iyileştirmenize destek olabilir.

Meditasyon hakkındaki daha çok data edinmekle ilgileniyorsanız, çevrimiçi ve kütüphanelerde birçok kaynak mevcuttur. Ek olarak yöresel topluluğunuzda dersler ve atölyeler bulabilirsiniz.

Durgunluğun Evrimi: Meditasyonun Geçmişine Bir Yolculuk

V. Nerede Meditasyon Yapılır

Meditasyon yapabileceğiniz birçok değişik yer vardır. Evde, halka aleni bir alanda yahut naturel bir ortamda meditasyon yapabilirsiniz.

Evde meditasyon yapıyorsanız, rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulmak isteyeceksiniz. Bir sandalyeye, bir yastığa yahut yere oturabilirsiniz. İsterseniz uzanabilirsiniz de.

Şayet halka aleni bir yerde meditasyon yapıyorsanız, rahatlayıp odaklanabileceğiniz bir yer bulmak isteyeceksiniz. Bir parkta, bir kütüphanede yahut bir yoga stüdyosunda oturabilirsiniz. Ek olarak bir kafede yahut restoranda da oturabilirsiniz.

Naturel bir ortamda meditasyon yapıyorsanız, doğayla çevrili olabileceğiniz bir yer bulmak isteyeceksiniz. Bir ormanda, bir tarlada yahut bir bahçede oturabilirsiniz. Ek olarak bir dere yahut göl kenarında da oturabilirsiniz.

Meditasyon yapmak için nerede olursanız olun, mühim olan kendinizi basit ve gevşemiş hissettiğiniz bir yer bulmanızdır.

Durgunluğun Evrimi: Meditasyonun Geçmişine Bir Yolculuk

VI. Yeni Başlayanlar İçin Meditasyon

Meditasyon, yüzyıllardır rahatlamayı, odaklanmayı ve psikolojik gelişimi desteklemek için kullanılan bir uygulamadır. Yeni başlayanlar için stres, endişe ve depresyonu tedvir etmek için faydalı bir enstruman olabilir. Meditasyon yapmanın birçok değişik yolu vardır ve yeni başlayanlar için en iyi yaklaşım, basit ve eğlenceli bir metot bulmaktır.

İlgili Gönderiler  Sessizlikteki Bilgeler Meditasyon Yolculuğu

Yeni başlayanlar için birtakım sıradan ipuçları şunlardır:

  • Rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulun.
  • Kolay bir pozisyonda, bir sandalyede yahut yerde oturun.
  • Gözlerinizi kapatın ve nefesinize odaklanın.
  • Yavaşça ve derin bir halde soluk alıp verin.
  • Düşünceler aklınıza geldikçe onları bırakın ve nefesinize geri dönün.
  • 5-10 dakika yahut arzu ettiğiniz kadar devam edin.

Meditasyon, ustalaşmak için süre ve gayret gerektiren bir uygulamadır. Sadece, her gün birkaç dakikalık meditasyon bile hayatınız üstünde pozitif yönde bir tesir yaratabilir.

VII. İleri Uygulayıcılar İçin Meditasyon

İleri seviye uygulayıcılar için meditasyon, kendini keşfetme ve inceleme yolculuğudur. Uygulamanızı derinleştirme ve meditasyonu en yüksek potansiyeline iyi mi kullanacağınızı öğrenme dönemleridir.

İleri seviye uygulayıcılar için meditasyona yaklaşmanın birçok değişik yolu vardır. Birtakım insanoğlu konsantrasyon becerilerini geliştirmeye odaklanmayı tercih ederken, ötekiler iç dünyalarını keşfetmeye odaklanabilir. Bazıları ise daha yüksek bir güçle irtibat oluşturmak yahut psikolojik rehberlik bulmak için meditasyonu kullanmayı tercih edebilir.

Hedefleriniz mutlaka, ileri seviye uygulayıcılar için meditasyon ödüllendirici ve dönüştürücü bir edinim olabilir. Kendiniz hakkındaki daha çok şey öğrenmeniz ve çevrenizdeki dünyayla irtibat kurmanız için bir zamandır.

İşte ileri seviye uygulayıcılar için meditasyona dair birtakım ipuçları:

  • Her gün meditasyona muayyen bir süre ayırın.
  • Kolay bir pozisyon bulun ve gözlerinizi kapatın.
  • Nefesinize odaklanın ve düşüncelerinizin gelip gitmesine izin verin.
  • Şayet zihninizin dağıldığını ayrım ederseniz, dikkatinizi nazikçe yine nefesinize getirin.
  • Arzu ettiğiniz kadar meditasyona devam edin.

İleri seviye uygulayıcılar için meditasyon sıkıntılı fakat ödüllendirici bir edinim olabilir. Tatbik ile zihninizi denetim etmeyi ve iç benliğinizle irtibat oluşturmayı öğreneceksiniz.

Muayyen Hedefler İçin Meditasyon

Meditasyon, stresi azaltmak, odaklanmayı iyileştirmek yahut yaratıcılığı çoğaltmak şeklinde muhtelif muayyen hedeflere ulaşmak için kullanılabilir. İşte hedeflerinize ulaşmak için meditasyonu kullanmaya yönelik birtakım ipuçları:

Net bir hedef belirleyin. Meditasyonla neyi başarmak istiyorsunuz? Neyi başarmak istediğinizi öğrendikten sonrasında, meditasyon uygulamanızı hususi ihtiyacınız olan şeyleri karşılayacak biçimde uyarlayabilirsiniz.
Sizin için işe yarayan bir meditasyon tekniği bulun. Birçok değişik meditasyon tekniği türü vardır, bu nedenle keyif aldığınız ve hedeflerinize ulaşmanıza destek olan bir tanesini bulana kadar kontrol edin.
Sabırlı olun. Meditasyon ergonomik gerektirir. Bir gecede netice görmeyi beklemeyin. Bir tek ergonomik meydana getirmeye devam edin ve nihayetinde faydalarını görmüş olacaksınız.

İşte meditasyonun değişik hedeflere ulaşmak için iyi mi kullanılabileceğine dair birtakım hususi örnekler:

Stres azaltma: Meditasyon, zihni ve bedeni sakinleştirerek stresi azaltmaya destek olabilir. Meditasyon yaptığınızda, nefesinize ve şu ana odaklanırsınız, bu da zihni sakinleştirmeye ve stres seviyelerini azaltmaya destek olabilir.
Gelişmiş odaklanma: Meditasyon, zihni tek bir şeye odaklanmaya eğiterek odaklanmayı geliştirmeye destek olabilir. Meditasyon yaptığınızda nefesinize ve şu ana odaklanırsınız, bu da odaklanma ve dikkat becerilerinizi güçlendirmenize destek olabilir.
Artan yaratıcılık: Meditasyon, zihni yeni olasılıklara açarak yaratıcılığı artırmaya destek olabilir. Meditasyon yaptığınızda, zihninizin özgürce dolaşmasına izin verirsiniz, bu da yeni fikirlere ve içgörülere yol açabilir.

İlgili Gönderiler  Huzurlu Bir Kalp İçin Sakin Arkadaş Rehberli MeditasyonGünlük yaşamınızda huzur ve rahatlamayı bulmanın basit ve etkili bir yolu.

Muayyen bir hedefe ulaşmak için meditasyon kullanmakla ilgileniyorsanız, başlamanıza destek olacak birçok kaynak mevcuttur. Size meditasyonun temellerini ve hedeflerinize ulaşmak için iyi mi kullanılacağını öğretebilecek kitaplar, makaleler ve çevrimiçi kurslar bulabilirsiniz. Ek olarak destekleyici bir ortamda meditasyonu öğrenmenize ve uygulamanıza destek olabilecek meditasyon öğretmenleri de bulabilirsiniz.

IX. Meditasyon ve Din

Meditasyon yüzyıllardır birçok değişik dinde uygulanmaktadır. Birtakım dinlerde meditasyon, Allah yahut daha yüksek bir güçle irtibat kurmanın bir yolu olarak görülür. Öteki dinlerde meditasyon, manevi refah ve dinginliğe ulaşmanın bir yolu olarak görülür.

Meditasyonu dini uygulamalarınıza dahil etmenin birçok değişik yolu vardır. Birtakım insanoğlu duadan ilkin yahut sonrasında meditasyon yapmayı seçer. Ötekiler dini törenler yahut ritüeller esnasında meditasyon yapmayı seçer. Ve ötekiler inançlarıyla daha derin bir düzeyde irtibat kurmanın bir yolu olarak meditasyon yapmayı seçer.

Meditasyonu dini uygulamalarınıza dahil etmekle ilgileniyorsanız, başlamanıza destek olacak birçok kaynak mevcuttur. Size meditasyonun temellerini öğretebilecek kitaplar, makaleler ve çevrimiçi kurslar bulabilirsiniz. Ek olarak, dini inançlarınızla ahenkli bir halde meditasyon yapmayı öğrenmenize destek olabilecek meditasyon grupları ve öğretmenler de bulabilirsiniz.

Meditasyon, psikolojik açınma için kuvvetli bir enstruman olabilir. İçsel benliğinizle irtibat kurmanıza, refah ve sükünet bulmanıza ve Allah yahut daha yüksek bir güçle olan bağlantınızı derinleştirmenize destek olabilir. Meditasyonu dini uygulamanıza dahil etmekle ilgileniyorsanız, başlamanıza destek olmak için mevcut olan birçok deposu keşfetmenizi tavsiye ederim.

S: Meditasyon nelerdir?

C: Meditasyon, kişinin zihnini yahut farkındalığını eğiterek yüksek bir konsantrasyon, rehavet yahut farkındalık durumuna ulaşmasını elde eden bir uygulamadır.

S: Meditasyonun değişik türleri nedir?

A: Her biri kendine has yararları ve uygulamaları olan birçok değişik meditasyon türü vardır. En yaygın meditasyon türlerinden bazıları şunlardır:

* Farkındalık meditasyonu: Bu meditasyon türü, yargılamadan, farkındalığı şimdiki ana getirmeye odaklanır.
* Transandantal meditasyon: Bu meditasyon türü, zihni odaklamak için bir mantrayı yahut sesi tekrarlamayı ihtiva eder.
* Yoga nidra: Bu meditasyon türü, uzanarak ve nefesinize odaklanarak bedeni gevşetmeyi ihtiva eder.
* Qigong: Bu meditasyon türü, rahatlamayı ve dengeyi teşvik etmek için tasarlanmış, yavaş ve akıcı hareketler ihtiva eder.

S: Meditasyon tarih süresince iyi mi uygulanmıştır?

A: Meditasyon, dünyanın muhtelif kültürlerinde binlerce senedir uygulanmaktadır. Meditasyonun en eski kanıtlarından bazıları İndus Vadisi Medeniyeti’na (MÖ 3300-1300) dayanmaktadır. Hindistan’da meditasyon, yüzyıllardır psikolojik aydınlanmaya ulaşmanın bir yolu olarak uygulanmaktadır. Çin’de meditasyon, yüzyıllardır esenlik ve refahı teşvik etmenin bir yolu olarak uygulanmaktadır. Japonya’da meditasyon, yüzyıllardır farkındalık ve şefkati geliştirmenin bir yolu olarak uygulanmaktadır.

Can Akbulut, Opbie.com’un kurucusu ve yazarıdır; teknoloji ve yaşam tarzı konularındaki derin bilgisiyle blogun içeriğini şekillendirir. Eğitim hayatında bilgisayar mühendisliği okumuş ve teknoloji dünyasına olan ilgisiyle profesyonel kariyerine yön vermiştir. Kendisinin günlük yaşamı ve deneyimleri üzerine yazdığı yazılar, okuyucularına değerli bilgiler sunarak, dijital dünyada iz bırakmayı amaçlamaktadır.

  • Toplam 149 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Yoga Bliss Meditasyonla Ruhunuzu Yükseltin

Zihinsel Odaklanma 3 hafta önce

İçindekilerSorular ve CevaplarYoga mutluluğuna iyi mi ulaşılırIII. RuhIV. Yoga mutluluğuna iyi mi ulaşılırYoga mutluluğuna iyi mi ulaşılırVI. Meditasyonun yararlarıVII. Yoganın ruhuYoga pratiğinizi iyi mi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz?Yoga mutluluğu, meditasyon ve ruh hakkındaki sorular ve cevaplar Yoga ve meditasyon, derin bir rehavet ve iç huzuru durumuna ulaşmanıza destek olabilecek iki uygulamadır. İkisini birleştirdiğinizde, kendinizi yenilenmiş, gençleşmiş ve esin almış hissetmenizi sağlayacak kuvvetli bir edinim yaratabilirsiniz. Yoga, esneme, soluk egzersizleri ve pozlar içeren fizyolojik bir uygulamadır. Meditasyon, dikkatinizi tek bir nesneye yahut düşünceye odaklamayı içeren zihinsel bir uygulamadır. İki uygulamayı birleştirdiğinizde, size destek olabilecek kuvvetli bir edinim yaratabilirsiniz: Stresi ve kaygıyı azaltın Ruh halinizi iyileştirin Enerji seviyenizi artırın Uykunuzu iyileştirin Odaklanmanızı ve konsantrasyonunuzu artırın Içsel bağlantınızı derinleştirin Yoga ve meditasyona yeni başladıysanız, azar azar başlamanız ve her gün ergonomik meydana getirmeye harcadığınız süre miktarını kademeli olarak artırmanız önemlidir. Ek olarak, her bir pratiğin temellerini öğrenmenize destek olabilecek bir öğretmen yahut derslik […]

Sessizlikteki Bilgeler Meditasyon Yolculuğu

İçindekilerI. MeditasyonIII. Değişik Meditasyon TürleriII. Meditasyonun YararlarıV. Nerede Meditasyon YapılırII. Meditasyonun YararlarıVII. Meditasyon Yaptığınızda Ne Beklemelisiniz?Meditasyon Yaparken Meydana getirilen Yaygın YanlışlarIX. Başlangıç ​​Seviyesi İçin Meditasyon I. Meditasyon II. Meditasyonun Yararları III. Değişik Meditasyon Türleri IV. Meditasyon Iyi mi Yapılır V. Nerede Meditasyon Yapılır VI. Ne Kadar Zaman Meditasyon Yapılmalı VII. Meditasyon Yaptığınızda Ne Beklemelisiniz? VIII. Meditasyon Esnasında Meydana getirilen Yaygın Yanlışlar IX. Başlangıç ​​Seviyesi İçin Meditasyon Çoğu zaman Sorulan Sorular Antet Hususiyet Meditasyon Sessizlikteki Bilgeler Meditasyonun Yararları Zamanı Sularda Seyir Değişik Meditasyon Türleri Meditasyon Iyi mi Meditasyon Yapılır Başlangıç ​​seviyesi Nerede Meditasyon Yapılır Sıkça Sorulan Sorular Ne Kadar Zaman Meditasyon Yapılmalı Meditasyon Yaptığınızda Neler Beklemelisiniz? Meditasyon Yaparken Meydana getirilen Yaygın Yanlışlar Yeni Başlayanlar İçin Meditasyon Sıkça Sorulan Sorular I. Meditasyon Meditasyon, binlerce senedir dünyanın muhtelif kültürlerinde uygulanmaktadır. Meditasyonun en eski kanıtı, günümüzde Pakistan ve kuzeybatı Hindistan sınırları içinde kalan İndus Vadisi Medeniyeti’na (M.Ö. 3300-1700) dayanmaktadır. Hint alt kıtasında meditasyon Hinduizm, […]

Sessiz Güç Meditasyonunun Tam Potansiyelinizi Açığa Çıkarma Sırrı

İçindekilerII. Meditasyon Nelerdir?Sessiz Güç MeditasyonuIV. Sessiz Güç MeditasyonuV. Sessiz Güç MeditasyonuVI. Meditasyon Iyi mi YapılırVII. Yeni Başlayanlar İçin İpuçlarıVIII. Sessiz Güç Meditasyonunun YararlarıMevzuyla İlgili Sıkça Sorulan Sorular Sessiz Güç: Meditasyonun Kodunu Deşifre etmek Sessiz Güç: Meditasyonun Kodunu Deşifre etmek, Dr. Joe Dispenza’nın meditasyonu sağlığınızı, mutluluğunuzu ve ilişkilerinizi iyileştirmek için iyi mi kullanacağınızı öğreten bir kitabıdır. Kitap, her biri meditasyonun değişik bir yönünü ele alan on parçaya ayrılmıştır. İlk kısımda Dr. Dispenza, meditasyon terimini tanıtıyor ve bunun hayatınıza iyi mi yarar sağlayabileceğini açıklıyor. İkinci kısımda Dr. Dispenza değişik meditasyon türlerini ve sizin için doğru olanı iyi mi seçeceğinizi ele alıyor. Üçüncü kısımda Dr. Dispenza, meditasyonun stres azaltma, uyku standardını artırma ve yaratıcılıkta artış şeklinde faydalarını açıklıyor. Dördüncü kısımda Dr. Dispenza, farkındalık meditasyon tekniğini kullanarak iyi mi meditasyon yapacağınızı öğretiyor. Beşinci kısımda Dr. Dispenza, zorlukların üstesinden gelmenize ve hedeflerinize ulaşmanıza destek olabilecek kuvvetli bir meditasyon tekniği olan Sessiz Güç meditasyonunu tanıtıyor. Altıncı […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele