Sakin Zihin, Berrak Yol Farkındalıklı Yaşamla Stresi Azaltmanın 5 Yolu

(*5*) Sakin Zihin, Net Yol: Farkındalıklı Yaşamla Stresi Azaltma Farkındalık, yargılamadan, şimdiki ana odaklandığınız bir farkındalık halidir. Geçmişe ya da geleceğe takılıp kalmadan, düşüncelerinize, hislerinize ve etrafınızdaki dünyaya dikkat etmenin bir yoludur. Farkındalıklı hayat, farkındalık ilkelerine dayanan bir hayat biçimidir. Kasıtlı, şimdiki zamana odaklı ve yargılayıcı olmayan bir hayat biçimidir. Farkındalıkla yaşamak stresi azaltmanıza, ruh halinizi iyileştirmenize ve genel refahınızı artırmanıza destek olabilir. Farkındalıklı hayat nelerdir? Farkındalıklı hayat, farkındalık ilkelerine dayanan bir hayat biçimidir. Kasıtlı, şimdiki zamana odaklı ve yargılayıcı olmayan bir hayat biçimidir. Farkındalıkla yaşadığınızda, düşüncelerinizin ve hislerinizin ve etrafınızdaki dünyanın bilincinde olmuş olursunuz. Geçmişe ya da geleceğe takılıp kalmazsınız. Şimdiki anda yaşarsınız. Farkındalıkla yaşamak stresi azaltmanıza, ruh halinizi iyileştirmenize ve genel refahınızı artırmanıza destek olabilir. Farkındalıklı hayata devam etmenin yararları Farkındalıkla hayata devam etmenin birçok faydası olduğu gösterilmiştir, bunlar içinde şunlar yer alır: Azaltılmış stres İyileştirilmiş ruh hali Artan odaklanma ve konsantrasyon İyileştirilmiş uyku Azaltılmış ağrı Gelişmiş ilişkiler […]

Sakin Zihin, Berrak Yol Farkındalıklı Yaşamla Stresi Azaltmanın 5 Yolu

(*5*)

Sakin Zihin, Net Yol: Farkındalıklı Yaşamla Stresi Azaltma

Sakin Zihin, Net Yol: Farkındalıklı Yaşamla Stresi Azaltma

Farkındalık, yargılamadan, şimdiki ana odaklandığınız bir farkındalık halidir. Geçmişe ya da geleceğe takılıp kalmadan, düşüncelerinize, hislerinize ve etrafınızdaki dünyaya dikkat etmenin bir yoludur.

Farkındalıklı hayat, farkındalık ilkelerine dayanan bir hayat biçimidir. Kasıtlı, şimdiki zamana odaklı ve yargılayıcı olmayan bir hayat biçimidir.

Farkındalıkla yaşamak stresi azaltmanıza, ruh halinizi iyileştirmenize ve genel refahınızı artırmanıza destek olabilir.

Farkındalıklı hayat nelerdir?

Farkındalıklı hayat, farkındalık ilkelerine dayanan bir hayat biçimidir. Kasıtlı, şimdiki zamana odaklı ve yargılayıcı olmayan bir hayat biçimidir.

Farkındalıkla yaşadığınızda, düşüncelerinizin ve hislerinizin ve etrafınızdaki dünyanın bilincinde olmuş olursunuz. Geçmişe ya da geleceğe takılıp kalmazsınız. Şimdiki anda yaşarsınız.

Farkındalıkla yaşamak stresi azaltmanıza, ruh halinizi iyileştirmenize ve genel refahınızı artırmanıza destek olabilir.

Farkındalıklı hayata devam etmenin yararları

Farkındalıkla hayata devam etmenin birçok faydası olduğu gösterilmiştir, bunlar içinde şunlar yer alır:

  • Azaltılmış stres
  • İyileştirilmiş ruh hali
  • Artan odaklanma ve konsantrasyon
  • İyileştirilmiş uyku
  • Azaltılmış ağrı
  • Gelişmiş ilişkiler
  • Artan öz farkındalık
  • Kendinize ve başkalarına karşı daha çok şefkat

Farkındalıklı yaşamayı iyi mi uygulayabilirsiniz?

Farkındalıklı yaşamayı uygulamanın birçok yolu vardır. Birtakım bayağı uygulamalar şunlardır:

  • Farkındalık meditasyonu
  • Yoga
  • Vücut tarama meditasyonu
  • Yürüyüş meditasyonu
  • Dikkatli yeme
  • Minnettarlık günlüğü
  • Tabiat yürüyüşleri
  • Sanat terapisi

Farkındalıklı hayat ile alakalı daha çok data edinmenize ve bunu iyi mi uygulayacağınıza destek olacak pek oldukça deposu internette ve kitapçılarda bulabilirsiniz.

Dikkatli hayata devam etmenin zorlukları

Farkındalıklı yaşamak ilk olarak zorlayıcı olabilir. Sakin bir halde oturup nefesinize odaklanmak ya da düşüncelerinize ve hislerinize yargılamadan dikkat etmek zor olabilir.

Farkındalıklı yaşamayı uygulamada güçlük çekiyorsanız yapabileceğiniz birkaç şey var:

  • Yavaş başlayın. İlk başta oldukça uzun zaman ergonomik meydana getirmeye çabalamayın. Her gün bir tek birkaç dakikayla başlayın.
  • Kendinize karşı sabırlı olun. Farkındalık becerilerini geliştirmek vakit alır.
  • Destekleyici bir camia bulun. Farkındalıklı hayat tatbik eden öteki insanlarla irtibat kurabileceğiniz birçok çevrimiçi ve karşı karşıya camia vardır.
Zorlukların üstesinden gelmek için ipuçları

Farkındalıklı yaşama dair zorlukların üstesinden gelmek için birkaç ipucu:

  • Kendinize karşı nazik olun. Hata yapmış olursanız kendinizi hırpalamayın. Yalnız ergonomik meydana getirmeye devam edin.
  • Basit bir pozisyon bulun. Meditasyon yapmak için bacak bacak üzerine atmış bir pozisyonda oturmanız gerekmez. Sizin için basit bir pozisyon bulun.
  • Nefesinize odaklanın. Zihniniz dalıp gittiğinde, dikkatinizi nazikçe nefesinize geri getirin.
  • Gözlem yapmaktan korkmayın. Farkındalıklı yaşamayı uygulamanın birçok değişik yolu vardır. Sizin için işe yarayanı bulun.
İlgili Gönderiler  Dikkatli Anlatılar Rehberli Meditasyonun Sanatı ve Gücü

Muayyen gruplar için bilgili hayatın yararları

Dikkatli hayata devam etmenin şu yararları sağlamış olduğu gösterilmiştir:

Hususiyet Tarif
Dikkatlilik Yargılamadan, şimdiki ana odaklanma uygulaması.
Meditasyon Zihnin tek bir nesneye ya da düşünceye odaklanmasını elde eden bir uygulamadır.
Stres yönetimi Stresle sıhhatli bir halde başa çıkabilme kabiliyeti.
Rehavet Gerginlik ya da kaygıdan uzak olma durumu.
Ruh sağlığı Dengeli ve romantik olarak sıhhatli olma durumu.

Sakin Zihin, Net Yol: Farkındalıklı Yaşamla Stresi Azaltma

II. Farkındalıkla yaşamak nelerdir?

Farkındalıklı hayat, farkındalığı ve şimdiki anın kabulünü vurgulayan bir hayat biçimidir. Düşüncelerimize, duygularımıza ve bedensel duyumlarımıza dikkat ederek stresi azaltabileceğimiz, ruh halimizi iyileştirebileceğimiz ve refahımızı artırabileceğimiz ilkesine dayanır.

Farkındalıklı hayat, düşüncelerimizi ya da duygularımızı değiştirmeye çalışmakla alakalı değildir. Onları yargılamadan basitçe gözlemlemekle ilgilidir. Bilincinde olduğumuzda, düşüncelerimizi ve duygularımızı oldukları benzer biçimde görebiliriz: bizi tanımlamayan geçici zihinsel vakalar. Bu, negatif fikir ve duyguları bırakmamıza ve daha çok rahatlık ve saadet deneyimlememize destek olabilir.

Farkındalıklı hayat, ne yapıyor olursak olalım, her an uygulanabilir. Yiyecek yerken, yürürken ya da çalışırken uygulanabilir. Stresli ya da kaygılı hissettiğimiz benzer biçimde zor zamanlarda da uygulanabilir.

Farkındalıklı hayat, daha dolu ve daha çok farkındalıkla yaşamamıza destek olabilecek kuvvetli bir araçtır. Hayatımızın her alanında bizlere yarar sağlayabilecek bir uygulamadır.

III. Farkındalıklı hayata devam etmenin yararları

Farkındalıklı hayata devam etmenin hem fizyolojik bununla beraber psikolojik esenlik için bir takım faydası olduğu gösterilmiştir. Farkındalıklı hayata devam etmenin yararlarından bazıları şunlardır:

  • Azaltılmış stres
  • İyileştirilmiş ruh hali
  • Artan saadet
  • İyileştirilmiş uyku
  • Azaltılmış ağrı
  • Gelişmiş odaklanma ve konsantrasyon
  • Artan yaratıcılık
  • Gelişmiş ilişkiler
  • Artan öz farkındalık
  • Daha büyük bir gaye duygusu

Farkındalıkla yaşamak bununla beraber kalp hastalığı, nüzul ve diyabet benzer biçimde kronik rahatsızlıkların büyüme riskini azaltmaya da destek olabilir.

Sakin Zihin, Net Yol: Farkındalıklı Yaşamla Stresi Azaltma

IV. Farkındalıklı yaşamayı iyi mi uygulayabilirsiniz?

Farkındalıklı hayat, günlük hayatınıza dahil edebileceğiniz bir uygulamadır. Farkındalığı uygulamanın birçok değişik yolu vardır, sadece birtakım yaygın uygulamalar şunlardır:

  • Meditasyon
  • Yoga
  • Vücut taraması
  • Farkındalık yürüyüşü
  • Günlük tutma

Farkındalığı uyguladığınızda, yargılamadan, bilerek şimdiki ana dikkat ediyorsunuz. Bu, düşüncelerinize, hislerinize ve bedensel duyumlarınıza ve çevrenize dikkat etmek demektir.

Farkındalık, stresi azaltmanıza, ruh halinizi iyileştirmenize ve odaklanmanızı artırmanıza destek olabilir. Ek olarak daha büyük bir öz farkındalık ve şefkat duygusu geliştirmenize de destek olabilir.

Farkındalığa yeni başladıysanız, 5 ya da 10 dakika benzer biçimde kısa sürelerle ergonomik yaparak adım atmak yararlı olacaktır. Farkındalıkla daha basit hale geldikçe, pratiğinizin uzunluğunu kademeli olarak artırabilirsiniz.

Farkındalığı uygularken, rahatsız edilmeyeceğiniz sessiz bir yer bulmanız önemlidir. Sırtınız düz ve ayaklarınız yere düz basacak halde bir sandalyeye ya da yere oturabilirsiniz.

Gözlerinizi kapatın ve birkaç derin soluk alın. Dikkatinizi nefesinize verin ve akciğerlerinize girip çıkan havanın hislerini ayrım edin.

İlgili Gönderiler  Sessizlikteki Bilgeler Meditasyon Yolculuğu

Soluk alırken, düşüncelerinizin gelip gitmesine izin verin. Düşüncelerinizi bastırmaya ya da denetim etmeye çabalamayın. Onları yargılamadan bir tek gözlemleyin.

Uygulamanız boyunca soluk almaya ve düşüncelerinizi gözlemlemeye devam edin. Bitirdiğinizde gözlerinizi açın ve çevrenize geri dönmek için birkaç dakika ayırın.

Farkındalık, geliştirilmesi vakit ve gayret gerektiren bir uygulamadır. Sadece, farkındalığın yararları çabaya fazlasıyla kıymet. Stresi azaltmanın, ruh halinizi iyileştirmenin ve odaklanmanızı artırmanın bir yolunu arıyorsanız, farkındalığı denemenizi tavsiye ederim.

Sakin Zihin, Net Yol: Farkındalıklı Yaşamla Stresi Azaltma

V. Dikkatli hayata devam etmenin zorlukları

Farkındalıkla yaşamak birçok nedenden ötürü zorlayıcı olabilir.

Şimdiki ana odaklanmak zor olabilir. Zihnimiz çoğunlukla geçmiş ya da gelecekle alakalı düşüncelerle yarışıyor ve dikkatimizi yine şimdiki zamana getirmek zor olabilir.
Düşüncelerimizin ve hislerimizin bilincinde olmak rahatsız edici olabilir. Farkındalık, kaçınmaya çalıştığımız zor duyguları ve düşünceleri ortaya çıkarabilir.
Alışkanlıklarımızı değişiklik yapmak zor olabilir. Farkındalıklı yaşamak, yeme şeklimiz, emek harcama şeklimiz ve başkalarıyla ilişkilerimiz benzer biçimde alışkanlıklarımızda değişimler yapmamızı gerektirir.
İzole edici olabilir. Farkındalıklı hayat bir tek bir tatbik olabilir ve farkındalığı uygulamaya alaka duyan başkalarını bulmak zor olabilir.

Bu zorluklara karşın, bilgili hayat oldukça ödüllendirici bir tatbik olabilir. Stresi azaltmamıza, ilişkilerimizi geliştirmemize ve daha tatminkar hayatlar yaşamamıza destek olabilir.

(*5*)

VI. Dikkatli hayata devam etmenin zorlukları

Farkındalıkla yaşamak zor olabilir, bilhassa de ilk olarak. Farkındalıkla yaşamak için ihtiyaç duyulan becerileri geliştirmek için ergonomik yapmak icap eder ve hayal kırıklığına uğradığınız ya da cesaretinizin kırıldığı zamanlar olacaktır. Sadece sabırlı ve ısrar eden olursanız, sonucunda farkındalıkla hayata devam etmenin faydalarını görmüş olacaksınız.

Farkındalıkla hayata devam etmenin zorluklarından bazıları şunlardır:

  • Stres faktörlerini atama ve idare etme
  • Daha bilgili bir hayat seçimi yaratmak
  • Zor duygularla başa çıkmak
  • Motivasyonunuzu korumak

Bu zorluklardan herhangi biriyle savaşım ediyorsanız, size destek olabilecek bir takım kaynak mevcuttur. Farkındalıklı hayat ile alakalı kitaplar, makaleler ve çevrimiçi kurslar bulabilirsiniz. Ek olarak atölyelere ya da derslere katılabilirsiniz. Kendinizi bunalmış hissediyorsanız, ustalaşmış yardım almak önemlidir.

Farkındalıkla yaşamak süratli bir çözüm değildir. Farkındalıkla yaşamak için ihtiyaç duyulan becerileri geliştirmek vakit ve gayret gerektirir. Sadece sabırlı ve ısrar eden olursanız, sonucunda farkındalıkla hayata devam etmenin faydalarını görmüş olacaksınız.

VII. Muayyen gruplar için bilgili hayatın yararları

Farkındalıklı hayat, her yaştan, geçmişten ve deneyimden insana muhtelif faydalar sunabilir. Farkındalıklı hayatın muayyen gruplar için birtakım hususi yararları şunlardır:

  • Çocuklar ve gençler: Farkındalıklı hayat, evlatların ve ergenlerin romantik tertip becerilerini geliştirmelerine, stresi yönetmelerine ve bilimsel nitelikli performanslarını iyileştirmelerine destek olabilir.

  • Yetişkinler: Farkındalıklı yaşamak yetişkinlerin stresi azaltmalarına, ruh hallerini iyileştirmelerine, odaklanma ve üretkenliklerini artırmalarına destek olabilir.

  • Yaşlılar: Dikkatli yaşamak yaşlıların zihinsel olarak keskin kalmalarına, bunama riskini azaltmalarına ve hayat kalitelerini iyileştirmelerine destek olabilir.

  • Kronik ağrısı olan kişiler: Farkındalıklı yaşamak, kronik ağrısı olan kişilerin ağrılarını yönetmelerine, ruh hallerini iyileştirmelerine ve ilaçlara olan bağımlılıklarını azaltmalarına destek olabilir.

  • Psikolojik esenlik sorunları olan kişiler: Farkındalıklı yaşamak, psikolojik esenlik sorunları olan kişilerin semptomlarını yönetmelerine, ruh hallerini iyileştirmelerine ve tekrarlama risklerini azaltmalarına destek olabilir.

İlgili Gönderiler  Farkındalıklı Bağlanma İlişkinizde Mevcut Olmanın Sanatı

Farkındalıklı hayat, her yaştan ve geçmişten insana yarar sağlayabilecek kuvvetli bir araçtır. Farkındalıklı hayatın size iyi mi yarar sağlayabileceği ile alakalı daha çok data edinmek istiyorsanız, çevrimiçi ve topluluğunuzda birçok kaynak mevcuttur.

Farkındalıklı hayat üstüne inceleme

Farkındalıklı hayata devam etmenin yararları üstüne giderek artan bir inceleme grubu var. 47 çalışmanın meta analizi, farkındalık meditasyonu müdahalelerinin stres, endişe, depresyon ve ağrıda mühim azalmalarla ilişkili bulunduğunu buldu. Farkındalık meditasyonunun ek olarak uyku standardını, bilişsel işlevi ve romantik düzenlemeyi iyileştirdiği yayınlandı.

Araştırmalar ek olarak, bilgili hayatın insanların stresle daha etken bir halde başa çıkmasına destek olabileceğini göstermiştir. Mesela, bir emek harcama, farkındalık meditasyonu eğitiminin insanların stresli bir vaka esnasında stresi daha etken bir halde yönetmesine destek bulunduğunu bulmuştur. Başka bir emek harcama, farkındalık meditasyonu eğitiminin insanların stresli deneyimlerden daha süratli kurtulmasına destek bulunduğunu bulmuştur.

Inceleme genel hatlarıyla, bilgili hayata devam etmenin stresi azaltmada ve ruh sağlığını iyileştirmede yararlı bir enstruman olabileceğini öne sürüyor.

IX.

Farkındalıklı hayat, stresi azaltmanıza, ruh sağlığınızı iyileştirmenize ve daha tatminkar bir yaşam yaşamanıza destek olabilecek bir uygulamadır. Şimdiki ana dikkat ederek, negatif düşünceleri ve duyguları bırakmayı ve hakikaten mühim olana odaklanmayı öğrenebilirsiniz. Farkındalıklı hayat ile alakalı daha çok data edinmekle ilgileniyorsanız, çevrimiçi ve kütüphanelerde birçok kaynak mevcuttur. Ek olarak topluluğunuzda dersler ve atölyeler bulabilirsiniz.

Farkındalıkla yaşamak süratli bir çözüm değildir, sadece yaşam boyu devam eden bir yolculuktur. Uygulamayla, daha farkındalıkla yaşamayı öğrenebilir ve aynı zamanda gelen faydaların tadını çıkarabilirsiniz.

S: Farkındalıkla yaşamak nelerdir?

A: Farkındalıklı hayat, yargılamadan, şimdiki ana dikkat etmeyi içeren bir varoluş biçimidir. Stresi azaltmamıza, ruh sağlığımızı iyileştirmemize ve daha tatminkar hayatlar yaşamamıza destek olabilecek bir uygulamadır.

S: Farkındalıkla hayata devam etmenin yararları nedir?

A: Farkındalıkla hayata devam etmenin birçok faydası olduğu gösterilmiştir, bunlar içinde şunlar yer alır:

  • Azaltılmış stres
  • Gelişmiş ruh sağlığı
  • Artan saadet
  • Gelişmiş ilişkiler
  • Gelişmiş yaratıcılık

S: Farkındalıklı yaşamayı iyi mi uygulayabilirim?

A: Farkındalıkla hayata devam etmenin pek oldukça yolu vardır, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Farkındalık meditasyonu
  • Yoga
  • tai chi
  • Yürüyüş meditasyonu
  • Günlük tutma

Can Akbulut, Opbie.com’un kurucusu ve yazarıdır; teknoloji ve yaşam tarzı konularındaki derin bilgisiyle blogun içeriğini şekillendirir. Eğitim hayatında bilgisayar mühendisliği okumuş ve teknoloji dünyasına olan ilgisiyle profesyonel kariyerine yön vermiştir. Kendisinin günlük yaşamı ve deneyimleri üzerine yazdığı yazılar, okuyucularına değerli bilgiler sunarak, dijital dünyada iz bırakmayı amaçlamaktadır.

  • Toplam 149 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Yoga Bliss Meditasyonla Ruhunuzu Yükseltin

Zihinsel Odaklanma 3 hafta önce

İçindekilerSorular ve CevaplarYoga mutluluğuna iyi mi ulaşılırIII. RuhIV. Yoga mutluluğuna iyi mi ulaşılırYoga mutluluğuna iyi mi ulaşılırVI. Meditasyonun yararlarıVII. Yoganın ruhuYoga pratiğinizi iyi mi bir üst seviyeye taşıyabilirsiniz?Yoga mutluluğu, meditasyon ve ruh hakkındaki sorular ve cevaplar Yoga ve meditasyon, derin bir rehavet ve iç huzuru durumuna ulaşmanıza destek olabilecek iki uygulamadır. İkisini birleştirdiğinizde, kendinizi yenilenmiş, gençleşmiş ve esin almış hissetmenizi sağlayacak kuvvetli bir edinim yaratabilirsiniz. Yoga, esneme, soluk egzersizleri ve pozlar içeren fizyolojik bir uygulamadır. Meditasyon, dikkatinizi tek bir nesneye yahut düşünceye odaklamayı içeren zihinsel bir uygulamadır. İki uygulamayı birleştirdiğinizde, size destek olabilecek kuvvetli bir edinim yaratabilirsiniz: Stresi ve kaygıyı azaltın Ruh halinizi iyileştirin Enerji seviyenizi artırın Uykunuzu iyileştirin Odaklanmanızı ve konsantrasyonunuzu artırın Içsel bağlantınızı derinleştirin Yoga ve meditasyona yeni başladıysanız, azar azar başlamanız ve her gün ergonomik meydana getirmeye harcadığınız süre miktarını kademeli olarak artırmanız önemlidir. Ek olarak, her bir pratiğin temellerini öğrenmenize destek olabilecek bir öğretmen yahut derslik […]

Sessizlikteki Bilgeler Meditasyon Yolculuğu

İçindekilerI. MeditasyonIII. Değişik Meditasyon TürleriII. Meditasyonun YararlarıV. Nerede Meditasyon YapılırII. Meditasyonun YararlarıVII. Meditasyon Yaptığınızda Ne Beklemelisiniz?Meditasyon Yaparken Meydana getirilen Yaygın YanlışlarIX. Başlangıç ​​Seviyesi İçin Meditasyon I. Meditasyon II. Meditasyonun Yararları III. Değişik Meditasyon Türleri IV. Meditasyon Iyi mi Yapılır V. Nerede Meditasyon Yapılır VI. Ne Kadar Zaman Meditasyon Yapılmalı VII. Meditasyon Yaptığınızda Ne Beklemelisiniz? VIII. Meditasyon Esnasında Meydana getirilen Yaygın Yanlışlar IX. Başlangıç ​​Seviyesi İçin Meditasyon Çoğu zaman Sorulan Sorular Antet Hususiyet Meditasyon Sessizlikteki Bilgeler Meditasyonun Yararları Zamanı Sularda Seyir Değişik Meditasyon Türleri Meditasyon Iyi mi Meditasyon Yapılır Başlangıç ​​seviyesi Nerede Meditasyon Yapılır Sıkça Sorulan Sorular Ne Kadar Zaman Meditasyon Yapılmalı Meditasyon Yaptığınızda Neler Beklemelisiniz? Meditasyon Yaparken Meydana getirilen Yaygın Yanlışlar Yeni Başlayanlar İçin Meditasyon Sıkça Sorulan Sorular I. Meditasyon Meditasyon, binlerce senedir dünyanın muhtelif kültürlerinde uygulanmaktadır. Meditasyonun en eski kanıtı, günümüzde Pakistan ve kuzeybatı Hindistan sınırları içinde kalan İndus Vadisi Medeniyeti’na (M.Ö. 3300-1700) dayanmaktadır. Hint alt kıtasında meditasyon Hinduizm, […]

Sessiz Güç Meditasyonunun Tam Potansiyelinizi Açığa Çıkarma Sırrı

İçindekilerII. Meditasyon Nelerdir?Sessiz Güç MeditasyonuIV. Sessiz Güç MeditasyonuV. Sessiz Güç MeditasyonuVI. Meditasyon Iyi mi YapılırVII. Yeni Başlayanlar İçin İpuçlarıVIII. Sessiz Güç Meditasyonunun YararlarıMevzuyla İlgili Sıkça Sorulan Sorular Sessiz Güç: Meditasyonun Kodunu Deşifre etmek Sessiz Güç: Meditasyonun Kodunu Deşifre etmek, Dr. Joe Dispenza’nın meditasyonu sağlığınızı, mutluluğunuzu ve ilişkilerinizi iyileştirmek için iyi mi kullanacağınızı öğreten bir kitabıdır. Kitap, her biri meditasyonun değişik bir yönünü ele alan on parçaya ayrılmıştır. İlk kısımda Dr. Dispenza, meditasyon terimini tanıtıyor ve bunun hayatınıza iyi mi yarar sağlayabileceğini açıklıyor. İkinci kısımda Dr. Dispenza değişik meditasyon türlerini ve sizin için doğru olanı iyi mi seçeceğinizi ele alıyor. Üçüncü kısımda Dr. Dispenza, meditasyonun stres azaltma, uyku standardını artırma ve yaratıcılıkta artış şeklinde faydalarını açıklıyor. Dördüncü kısımda Dr. Dispenza, farkındalık meditasyon tekniğini kullanarak iyi mi meditasyon yapacağınızı öğretiyor. Beşinci kısımda Dr. Dispenza, zorlukların üstesinden gelmenize ve hedeflerinize ulaşmanıza destek olabilecek kuvvetli bir meditasyon tekniği olan Sessiz Güç meditasyonunu tanıtıyor. Altıncı […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele Yazılar
Kredi Hesaplama

Kategoriler

Bitcoin (0%)

Ethereum (0%)

Tether (0%)

Bnb (0%)

Xrp (0%)

Solana (0%)

Cardano (0%)

Dogecoin (0%)

Tron (0%)

Chiliz (0%)

Yeni Yazılar
Rastgele